SPOT прави пазаруването по-лесно, удобно и вълнуващо

Първото по рода си мобилно приложение с програма за лоялност е активно само в Serdika Center и Paradise Center

В последните години станахме свидетели на това как дигиталните технологии променят всеки аспект от нашия живот. От начина, по който учим и работим, през това как комуникираме с нашите близки, до това как се забавляваме - ежедневието ни е обвързано с мобилните устройства. Шопингът не прави изключение от тази тенденция.

Всички знаем, че пазаруването е много повече от битова необходимост – то е начин да прекараме време с близките си, да се поглезим и да се почувстваме добре в кожата си. Именно затова, водени от идеята да направят шопинг изживяването по-лесно, удобно и приятно за своите клиенти, водещите търговски центрове Paradise Center и Serdika Center разработиха SPOT – първото по рода си мобилно приложение с вградена програма за лоялност, която събира света на шопинга на едно място.

SPOT дава редица удобства на клиентите – в него те откриват информация за магазините и най-актуалните промоции, както и за специални услуги и събития на територията на търговските центрове. Сред първите, които се възползваха от предимствата на SPOT, са Александра Богданска, Ваня Джеферович и Валери Йорданова, които вече активно трупат своите точки в приложението. Апликацията има още едно съществено предимство – всеки регистриран потребител в апликацията SPOT може да се възползва от специални отстъпки в търговските обекти на двата мола, а след натрупване на точки, да ги обмени за подаръци.

За да се възползват от преимуществата на приложението, клиентите трябва да свалят SPOT от Google Play или App Store и да се регистрират в програмата за лоялност, а след това да снимат своите касови бележки след всяко пазаруване. Още при регистрация в програмата потребителите получават ниво на лоялност Select, а след всяко сканиране на касова бележка от покупка в Paradise или Serdika Center клиентите трупат точки, с които постепенно могат да вдигнат нивото на лоялност, достигайки Premium или Elite. С отключването на всяко следващо ниво се откриват и допълнителни възможности за отстъпки в обектите в търговските центрове, а целият списък от магазини, които предоставят преференциални условия за трите нива, може да бъде открит в приложението.

Paradise Center и Serdika Center продължават активно да работят за предоставянето на още повече услуги и удобства през приложението SPOT. От двата мола съобщават, че предстои и имплементирането на услуги като директно плащане на паркинг, достъп до ексклузивни събития, по-големи подаръци, за които клиентите да обменят точките си, и други предимства.

 

Законът, Агрополитиката, Говори Брюксел

Парламентът преизбра Урсула фон дер Лайен за председател на Комисията

Парламентът преизбра Урсула фон дер Лайен за председател на Комисията

Четвъртък, 18 Юли 2024

С 401 гласа „за“ Европейският парламент избра Урсула фон дер Лайен за председател на...

Агротехника, Животновъдство, Растителна защита

„Напоителни системи“ ще получат одобрение на допълнителни водни количества за напояване на земеделските площи

„Напоителни системи“ ще получат одобрение на допълнителни водни количества за напояване на земеделските площи

Вторник, 25 Юни 2024

„Напоителни системи“ ще получат одобрение на допълнителни водни количества за напояване на земеделските площи...

Компании, Събития, Анализи

Рекордна година за Innov’Space

Рекордна година за Innov’Space

Сряда, 10 Юли 2024

2024 г. е рекордна година по отношение на наградените звезди и специалните похвали „Най-добрият...

Реколта, Пазари, Цени

НАЗ стартира кампания в помощ на животновъдите от Сакар планина

НАЗ стартира кампания в помощ на животновъдите от Сакар планина

Сряда, 17 Юли 2024

Национална асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) стартира кампания в помощ на животновъдите, засегнати от големия...

Иновации, Обучение, Агросвят

ЗАЩИТА ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ: 2 ГРАДУСА ПОВЕЧЕ С ПАРАВАНИ ARRIGONI

ЗАЩИТА ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ: 2 ГРАДУСА ПОВЕЧЕ С ПАРАВАНИ ARRIGONI

Сряда, 10 Април 2024

Arrigoni предлага разнообразна гама от иновативни продукти за смекчаване на ниските температури, способни да...


Наши партньори

За нас

"Агробизнесът" е издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.