SPOT прави пазаруването по-лесно, удобно и вълнуващо

Първото по рода си мобилно приложение с програма за лоялност е активно само в Serdika Center и Paradise Center

В последните години станахме свидетели на това как дигиталните технологии променят всеки аспект от нашия живот. От начина, по който учим и работим, през това как комуникираме с нашите близки, до това как се забавляваме - ежедневието ни е обвързано с мобилните устройства. Шопингът не прави изключение от тази тенденция.

Всички знаем, че пазаруването е много повече от битова необходимост – то е начин да прекараме време с близките си, да се поглезим и да се почувстваме добре в кожата си. Именно затова, водени от идеята да направят шопинг изживяването по-лесно, удобно и приятно за своите клиенти, водещите търговски центрове Paradise Center и Serdika Center разработиха SPOT – първото по рода си мобилно приложение с вградена програма за лоялност, която събира света на шопинга на едно място.

SPOT дава редица удобства на клиентите – в него те откриват информация за магазините и най-актуалните промоции, както и за специални услуги и събития на територията на търговските центрове. Сред първите, които се възползваха от предимствата на SPOT, са Александра Богданска, Ваня Джеферович и Валери Йорданова, които вече активно трупат своите точки в приложението. Апликацията има още едно съществено предимство – всеки регистриран потребител в апликацията SPOT може да се възползва от специални отстъпки в търговските обекти на двата мола, а след натрупване на точки, да ги обмени за подаръци.

За да се възползват от преимуществата на приложението, клиентите трябва да свалят SPOT от Google Play или App Store и да се регистрират в програмата за лоялност, а след това да снимат своите касови бележки след всяко пазаруване. Още при регистрация в програмата потребителите получават ниво на лоялност Select, а след всяко сканиране на касова бележка от покупка в Paradise или Serdika Center клиентите трупат точки, с които постепенно могат да вдигнат нивото на лоялност, достигайки Premium или Elite. С отключването на всяко следващо ниво се откриват и допълнителни възможности за отстъпки в обектите в търговските центрове, а целият списък от магазини, които предоставят преференциални условия за трите нива, може да бъде открит в приложението.

Paradise Center и Serdika Center продължават активно да работят за предоставянето на още повече услуги и удобства през приложението SPOT. От двата мола съобщават, че предстои и имплементирането на услуги като директно плащане на паркинг, достъп до ексклузивни събития, по-големи подаръци, за които клиентите да обменят точките си, и други предимства.

 

Законът, Агрополитиката, Говори Брюксел

Земеделците прекратиха протеста, приемат предложения меморандум

Земеделците прекратиха протеста, приемат предложения меморандум

Сряда, 20 Септември 2023

Меморандумът беше подписан между Министерски съвет, Министерството на финансите, Министерството на земеделието и храните...

Агротехника, Животновъдство, Растителна защита

Животновъдите са против забраната  за паша в националните паркове

Животновъдите са против забраната за паша в националните паркове

Четвъртък, 31 Август 2023

Във връзка с публикации в медиите за изпратено до министър-председателя писмо от екоактивисти с...

Компании, Събития, Анализи

SPACE 2023: В сърцето на глобалното хранително предизвикателство

SPACE 2023: В сърцето на глобалното хранително предизвикателство

Сряда, 20 Септември 2023

37-ото издание на SPACE се проведе от вторник, 12 до четвъртък, 14 септември в...

Реколта, Пазари, Цени

МЗХ определи ставката за предоставяне на спешна финансова помощ за производителите на слънчоглед

МЗХ определи ставката за предоставяне на спешна финансова помощ за производителите на слънчоглед

Понеделник, 04 Септември 2023

78,33 лв./ха е ставката, определена със заповед на министъра на земеделието и храните Кирил...

Инвестиции, Финансиране, Застраховки

НАЗ: Институциите да вземат мерки за оцеляването на сектор „Земеделие“

НАЗ: Институциите да вземат мерки за оцеляването на сектор „Земеделие“

Събота, 09 Септември 2023

Националната асоциация на зърнопроизводителите многократно е доказвала, че стои зад всеки един фермер. Това...

Иновации, Обучение, Агросвят

МЛАДОСТТА НАМИРА СВОЕТО МЯСТО В  SPACE

МЛАДОСТТА НАМИРА СВОЕТО МЯСТО В SPACE

Сряда, 20 Септември 2023

Вятърът на свободата духаше из коридорите на събитието SPACE 2023. Младото поколение се ангажира...


Наши партньори

За нас

"Агробизнесът" е издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.