Всички харесват Bednar!

Сеялката Omega OO на чешката компания Bednar вече е хит на българския пазар. Това обясняваше големия интерес към марката на щанда на Римекс Технолоджийс, официален вносител на елитната техника с марка Bednar.
От Римекс любезно обясняваха какви са предимствата на машината:
Bednar Omega OO  е многофункционална сеялка с предна дискова секция за подготовка на почвата, която е конструирана за работа с различни култури с междуредово разстояние 12.5 см или 16.5 см, с много вариращо количество семена и при двата типа сеитба, конвенционална и при минимална подготовка на почвата.
Разположението на отделните дискови секции осигурява уникална и без конкуренция подготовка на почвата преди сеитба в комбинация с прецизно полагане на семената и проста настройка.
Благодарение на PSP системата (Precise Seed Placement) изсяващият дисков ботуш поставя семената на еднаква дълбочина по цялата ширина на машината, перфектно копирайки терена както в надлъжна, така и в напречна посоки.
Сеялката лесно се превръща в комбинирана сеялка, чрез агрегатиране на бункер за торове Ferti Box FB 3000 към 3-точковата навесна система на трактора, който е с обем 3000 л и разполага с две дозиращи устройства.
Точно тази комбинация беше показана на щанда на  Римекс по време на аграта.  Но има и още нещо: бункерът за торове може да се използва в комбинация и с други почвообработващи машини, извършвайки почвено торовнасяне в комбинация с почвообработка.

Агрополитиката

Селскостопанските производители във Франция протестират срещу свободната търговия между ЕС и Меркосур

Селскостопанските производители във Франция протестират срещу свободната търговия между ЕС и Меркосур

Селскостопанските производители във Франция протестират срещу проекта за споразумение за...

Пазари, борси, цени

Домати „Алено сърце” и „Ивайловска капия” са  призьори  на изложбите „Агра” и „Фудтех”

Домати „Алено сърце” и „Ивайловска капия” са призьори на изложбите „Агра” и „Фудтех”

Нов сорт домати „Алено сърце” и лечебен хляб са сред победителите в конкурса за ...

Хранителна индустрия

ДКСБ:Престижните фирми на пазара предлагат добри сирена

ДКСБ:Престижните фирми на пазара предлагат добри сирена

Престижните фирми на пазара предлагат добри сирена, които не са по-лоши от много известни...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия