Новите зърнокомбайни Axial-Flow серия 250 на Case IH : По-висока производителност и по-високо качество на жътвата

Дрезден - София
Новите модели заменят досегашната серия 240 като водещи комбайни за 2019 г. Системата за автоматизация AFS Harvest Command™ намалява загубите, начупеното зърно и увеличава производителността Системата за управление Feedrate control адаптира ключовите елементи на машината към обема на зърното Камерата за следене на зърното непрекъснато анализира качеството Сензорната технология за натоварване на ситата и автоматичната регулировка на оборотите на вентилатора поддържат идеално натоварване при промяна на работните условия.
Новите автоматизирани функции позволяват на операторите по-лесно да увеличат производителността на машината по отношение на производителността и качеството на реколтата, Case IH представя три нови модела от серията Axial Flow 250 за 2019 година., заменяйки съществуващите модели 7240, 8240 и 9240.
„Подобренията в серия Axial-Flow 250 се съсредоточават върху подобряване производителността както на комбайна, така и на оператора“, обяснява August von Eckardstein, маркетинг мениджър зърноприбираща техника на Case IH за Европа, Близкия изток и Африка.
„Нашата цел е да подпомогнем вземането на решения и да направим настройките от начало докрай по-лесни за специфичния желан резултат. По този начин комбайнът може не само да помогне за подобряването на работата, дори и на опитен оператор, но и да помогне при работата на оператор с малко или дори без опит, като набере увереност и да извлече максимума от машината. “

Агрополитиката

Министърът на земеделието Румен Порожанов забранява груповият лов на дива свиня

Министърът на земеделието Румен Порожанов забранява груповият лов на дива свиня

Министърът на земеделието Румен Порожанов забранява груповият лов на дива...

Пазари, борси, цени

Хлябът ще поскъпне със 7-8 ст

Хлябът ще поскъпне със 7-8 ст

Хлябът ще поскъпне със 7-8 ст. Поскъпването ще е факт към края на септември...

Хранителна индустрия

ЕК  одобри проекта за борба с двойните стандарти на храните

ЕК одобри проекта за борба с двойните стандарти на храните

Европейската комисия одобри българската програма за борба с двойните стандарти на храните, заяви евродепутатът...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия