Пътят на храната: от семенцето до чинията

На 3 септември 2018 г. Байер България организира в София форум, посветен на бъдещето на устойчивото земеделие и на тема „Пътят на храната: от семенцето до чинията“. Събитието се проведе в интерактивен формат, в който взеха участие: Габор Равицки, управител и търговски директор Дивизия Кроп Сайанс, Байер България с тема „Бъдещето на устойчивото земеделие“; Ивелин Тончев, мениджър техническо развитие и регистрации, Дивизия Кроп Сайанс, Байер България, с тема „Безопасност на храните“; Елеонора Маркова, маркетинг мениджър, Дивизия Кроп Сайанс, Байер България, с тема „Дигитално земеделие – успешни по устойчив начин“, и доц. д-р Божин Божинов, ръководител катедра „Генетика и селекция“, Агрономически факултет, Аграрен университет – Пловдив, с тема „Съвременни селекционни методи“.

Агрополитиката

Увеличава се вносът на земеделски продукти в Китай

Увеличава се вносът на земеделски продукти в Китай

Министърът на земеделието Румен Порожанов представи  възможностите за засилване на...

Пазари, борси, цени

Проблемите на тютюнопроизводителите ще се решават от трибуната на парламента

Проблемите на тютюнопроизводителите ще се решават от трибуната на парламента

Tютюнопроизводителите от Сатовча, Гърмен, Хаджидимово и Гоце Делчев протестират против готвеното от правителството увеличение...

Хранителна индустрия

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия