Хотел „Севтополис“ - уют, комфорт, професионализъм и вежливост

Димитрина и Димитър Катранджиеви са земеделски производители от Добруджа. Семейството обработва около 50 хиляди декара земя в околностите на добричкото село Спасово, а в зърнопроизводството е включена цялата фамилия. Отглежданите култури са предимно пшеница, царевица, слънчоглед. Стопанството разполага със зеленчукова и овощна градина, лозе. Катранджиеви са собственици на тризвезден хотел на морския бряг в Крапец. За Димитър хората казват, че е сред пионерите на модерното земеделие. Занимава се със селско стопанство повече от половин век. Бил е председател на Асоциацията на зърнопроизводителите десет години. На плещите на Димитрина лежат грижите за хотела. Тя организира културните прояви и лично посреща гостите си. От няколко години семейство Катранджиеви редовно посещава хотел „СЕВТОПОЛИС - Балнео и СПА” в Павел баня. Отсядат там редовно в два различни сезона.
Поне два пъти в годината Димитър и Димитрина Катранджиеви пътуват до Павел баня и се възползват от услугите на хотел „СЕВТОПОЛИС - Балнео и СПА“. Предпочитат курорта заради лековитите минерални води и мекия климат, но не само. Отсядат в хотел „Севтополис“, защото предлаганите условия са изключителни във всяко отношение. Оздравителният му център е на световно равнище, а за уменията и квалификацията на специалистите Димитър и Димитрина просто нямат думи.

Агрополитиката

1 млрд. лева е одобрената субсидия по две от най-атрактивните мерки за закупуване на селскостопанска техника

1 млрд. лева е одобрената субсидия по две от най-атрактивните мерки за закупуване на селскостопанска техника

По две от най-атрактивните мерки, предоставящи възможност за закупуване на...

Пазари, борси, цени

Бял коняк и екзотични напитки са сред изненадите на „Винария 2018“

Бял коняк и екзотични напитки са сред изненадите на „Винария 2018“

Единственият в света бял коняк и екзотични напитки са сред изненадите на  „Винария 2018“....

Хранителна индустрия

Институтът по растителни и генетични ресурси - Садово създаде уникален сорт сусам

Институтът по растителни и генетични ресурси - Садово създаде уникален сорт сусам

Институтът по растителни и генетични ресурси - Садово, създаде уникален сорт сусам, който може...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия