„Агрион Финанс“- изгодни финансови решения за малки и големи фермери

Земеделските производители вече имат своя доверен партньор, когато се нуждаят от финансиране. „Агрион Финанс“ разработи финансови продукти, които задоволяват изцяло нуждите, както на големи фермери, така и на средни и малки стопани. Специализираното кредитно дружество, което е част от лидера в управлението на земеделски активи „Агрион“, предлага на българския пазар кредит за оборотни средства, универсално ипотечно кредитиране и лизинг на земя. Всичките финансови продукти използват като обезпечение земеделска земя, а процедурата за кандидатстване е максимално опростена, при значително съкратени срокове.
Компанията не събира такси за кандидатстване и разглеждане на документи, не се изискват допълнителни застраховки в полза на кредитодателя, няма и изискване за поръчители или съдлъжници. Дружеството няма ограничения за сектора, в който работи земеделският производител.

Пазари, борси, цени

Шпек „Бургас“ бе отличен със  златен медал на „Месомания“

Шпек „Бургас“ бе отличен със златен медал на „Месомания“

Шпек „Бургас“, традиционен продукт от серията на марка „Орехите“, бе отличен със  златен медал...

Хранителна индустрия

ЕК одобри схема „Помощ за инвестиции за изграждане на мини мандри”

ЕК одобри схема „Помощ за инвестиции за изграждане на мини мандри”

Европейската комисия одобри схема за държавна помощ „Помощ за инвестиции за изграждане на мини...

За нас

"Агробизнесът" е месечно луксозно издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия