„Белла България“ направи дарение на Тракийския университет в Ямбол

„Белла България“ направи дарение на Тракийския университет в град Ямбол.  Студентите във факултета по „Техника и технологии“ ще извършват практикумите си с помощта на специално оборудване – професионален конвектомат.
„В „Белла България“ познаваме силата на екипите от отлично подготвени професионални кадри и затова активно работим за развитието на младите експерти в хранителния бранш. Радваме се, че имаме възможността да направим реалната производствена среда по-близка за студентите тук, заяви Левон Григориан, мениджър в „Белла България“.
На официалната церемония по връчването на дарението деканът на факултета „Техника и технологии“ проф. Красимира Георгиева, каза че изключително се радва на възможността водещи компании в хранителната индустрия да са тясно свързани с подготовка на нейните студентите.
Хранителната компания „Белла България“ оперира на територията на Ямбол от самото й създаване и активно работи за установяване и поддържане на пряка връзка между академичните среди в страната и бизнеса чрез обмяна на опит и съвместни инициативи.

Агрополитиката

Румен Порожанов: Кооперациите имат перспектива в земеделието и хранително-вкусовия бранш

Румен Порожанов: Кооперациите имат перспектива в земеделието и хранително-вкусовия бранш

Кооперациите имат перспектива в земеделието и хранително-вкусовия бранш, заяви министърът...

Пазари, борси, цени

McDonald’s загуби запазената си търговска марка за бургерите Big Mac в рамките на ЕС

McDonald’s загуби запазената си търговска марка за бургерите Big Mac в рамките на ЕС

McDonald’s загуби запазената си търговска марка за бургерите Big Mac в рамките на Европейския...

Хранителна индустрия

Регистрирани са случаи на заболели от трихинелоза в Бургас и Кърджaли

Регистрирани са случаи на заболели от трихинелоза в Бургас и Кърджaли

8 души са заболели от трихинелоза в Бургас след консумация на луканки. Деликатесът бил...

За нас

"Агробизнесът" е издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.

Галерия