Разнообразието е нашата сила

Дубай, 10 декември 2021 г. – „Разнообразието е нашата сила“ е централната идея зад новата стратегия за търговски изложения. Това са думите, избрани за представяне на 39-то издание на Macfrut, единственото търговско изложение на веригата за доставки за професионалисти в индустрията за пресни продукти, представящо всички сегменти на веригата за доставки, от производство до потребление, което ще се проведе от 4 до 6 май 2022 г. в RiminiExpo Център (Италия). Това издание трябва да отбележи повратна точка, като въведе нов вид панаир, който вече няма да се основава само на голям брой, но и на специализация и опит.

 Този повратен момент за Macfrut се основава на три основни стълба. „Повече бизнес“, с повече планирани B2B срещи и целеви покани за италиански и международни купувачи. „Повече знания“, благодарение на редица специализирани събития, разделени на тематични области, разработени от екип от експерти. „Опит“, нов начин за навлизане в света на пресните продукти, като се фокусирате повече върху стойностите, отколкото върху обемите, и върху търсенето на иновативни тенденции и съдържание.

„Изданието на Macfrut за 2021 г. ни вдъхнови да планираме нов вид панаир“, обяснява РенцоПирачини, президент на Macfrut. „Изглежда, че дните на големи количества са свършили, но ние не смятаме, че това има толкова голямо значение, както се доказва от успеха на последното издание на нашето търговско изложение. Ние се стремим да организираме уникално и незабравимо събитие за специалисти по плодовете и зеленчуците, което да даде стимул на професионалистите и възможност за създаване на нови бизнес контакти, както и да изживеят бъдещето от първа ръка. С MacfrutDigital ние сме пионер на дигитално търговско изложение и възнамеряваме да направим същото с Macfrut 2022.“

 

 

Законът, Агрополитиката, Говори Брюксел

Законодателен акт за цифровите услуги: регулиране на платформите за по-безопасна онлайн среда

Законодателен акт за цифровите услуги: регулиране на платформите за по-безопасна онлайн среда

Friday, 21 January 2022

  Членовете на ЕП дават зелена светлина за започване на преговори с държавите членки Мерки за...

Компании, Събития, Анализи

SIMA: 100 години земеделие, еволюция и революция, подкрепа, открития, производителност, споделяне, срещи и бизнес

SIMA: 100 години земеделие, еволюция и революция, подкрепа, открития, производителност, споделяне, срещи и бизнес

Friday, 21 January 2022

 Тази година изложението на решения и технологии за ефективно и устойчиво земеделие ви кани...

Реколта, Пазари, Цени

Хлебопроизводителите: сметките за ток се покачиха с 400%

Хлебопроизводителите: сметките за ток се покачиха с 400%

Friday, 21 January 2022

Сметките за ток се покачиха с 400 процента. Продължават да са направо шокиращи. И...


Наши партньори

За нас

"Агробизнесът" е издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.