Лято 2023 г., работната площадка на Agrilevante

Подготвя се поредното издание на международното изложение за технологии за средиземноморско земеделие. Цялата изложбена площ на панаира в Бари е натоварена, а конферентната програма и информационните и обслужващи дейности, осъществявани чрез уебсайта на изложението, също вървят на пълни обороти.

 

С разпределянето на изложбено пространство и подреждането на тематични зони и съоръжения за демонстрационни дейности и конференции, международното изложение Agrilevante завърши най-важната си организационна фаза. Провежда се на панаирните площадки в Бари от 5 до 8 октомври и предлага най-добрите технологии за селскостопанско производство в Средиземноморския регион, в изложението участват повече от 300 компании, покриващи цялата изложбена площ, налична на панаирните площадки. Офисите на FederUnacoma, Федерацията на производителите на селскостопански машини, която е директен организатор на събитието, вече работят, за да планират организацията и логистиката на изложението, което се фокусира върху шест тематични области (отглеждане на зърнени култури, лозарство, маслини отглеждане, овощарство и зеленчукопроизводство, животновъдство, нехранителни култури). Той включва голяма изложбена секция в рамките на залите и нова структура за приемане на официални чуждестранни делегации, организирани в сътрудничество с агенцията ICE, плюс съоръжения, посветени на изложбата на добитък, и открити площи, оборудвани за роботика и 4.0, за биоенергийни вериги и за тестове за умения при работа с механично оборудване. Календарът на конференциите и срещите от технически и информативен характер също е в процес на финализиране, с повече от 20 събития, посветени на подходящи теми за селското стопанство в района на Средиземноморието, насърчавани от университетите в Бари и Фоджа, от секторните издатели L'Informatore Agrario и New Business Media, или директно от FederUnacoma в сътрудничество с отдела по земеделие на регион Пулия, с Ciheam Bari и Internationalia, издателят на списанието Africa Affari. Пълната гама от информация и услуги е достъпна на официалния уебсайт на Agrilevante, където вече е публикуван и каталогът и където посетителите могат да се регистрират и да получат безплатен входен билет за събитието. Също чрез сайта е възможно да се абонирате за бюлетина, за да бъдете в крак с всички последни новини от шоуто, докато скоро ще бъдат открити нови секции, посветени на специални инициативи, които се провеждат по време на шоуто, като напр. Mech@griJobs и Il Contoterzista Driver Trophy.

 

Рим, 3 август 2023 г

 

Законът, Агрополитиката, Говори Брюксел

Парламентът преизбра Урсула фон дер Лайен за председател на Комисията

Парламентът преизбра Урсула фон дер Лайен за председател на Комисията

Четвъртък, 18 Юли 2024

С 401 гласа „за“ Европейският парламент избра Урсула фон дер Лайен за председател на...

Агротехника, Животновъдство, Растителна защита

„Напоителни системи“ ще получат одобрение на допълнителни водни количества за напояване на земеделските площи

„Напоителни системи“ ще получат одобрение на допълнителни водни количества за напояване на земеделските площи

Вторник, 25 Юни 2024

„Напоителни системи“ ще получат одобрение на допълнителни водни количества за напояване на земеделските площи...

Компании, Събития, Анализи

Рекордна година за Innov’Space

Рекордна година за Innov’Space

Сряда, 10 Юли 2024

2024 г. е рекордна година по отношение на наградените звезди и специалните похвали „Най-добрият...

Реколта, Пазари, Цени

НАЗ стартира кампания в помощ на животновъдите от Сакар планина

НАЗ стартира кампания в помощ на животновъдите от Сакар планина

Сряда, 17 Юли 2024

Национална асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) стартира кампания в помощ на животновъдите, засегнати от големия...

Иновации, Обучение, Агросвят

ЗАЩИТА ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ: 2 ГРАДУСА ПОВЕЧЕ С ПАРАВАНИ ARRIGONI

ЗАЩИТА ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ: 2 ГРАДУСА ПОВЕЧЕ С ПАРАВАНИ ARRIGONI

Сряда, 10 Април 2024

Arrigoni предлага разнообразна гама от иновативни продукти за смекчаване на ниските температури, способни да...


Наши партньори

За нас

"Агробизнесът" е издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.