Синджента България стартира специализиран YouTube канал за зеленчукови семена

 Syngenta Зеленчукови Семена е името на новия специализиран YouTube канал на Синджента за България. Следвайки мисията си да осигуряват на производителите не само качествени семена, а и подкрепа за щадящо и ефективно земеделие, от Синджента ще предоставят допълнителна видео информация на български език.

Целта на канала е директна комуникация със зеленчукопроизводителите по проблеми, които са пряко свързани с дейността им. Видео материалите в канала отговарят на въпроси относно отглеждането на зеленчуци с конкретни насоки и съвети.

YouTube каналът, който голяма част от българските производители вече познават, Syngenta Bulgaria остава основният канал на компанията за страната. В него ще продължава да се публикува информация за зеленчукови култури, но фокусът ще бъде върху новостите в сферата. В новия канал, от друга страна, освен актуални материали за нови продукти, ще се публикуват и много по-подробни и обяснителни видеа.

Темите включват въпроси и отговори за успешно производство, съвети за оптимален добив, мнения, споделени от производителите, както и отразяване на събития и онлайн презентации.

Зеленчукопроизводителите могат да очакват редовно публикуване на видео материали по темите. Добре дошли са да се абонират за HYPERLINK "https://www.youtube.com/channel/UCyf-n_vRSXeMkcfcWogK04A" канала, за да не изпускат новини и ценни насоки.

Допълнителна информация за ефективно зеленчукопроизводство може да бъде намерена и в HYPERLINK "https://www.syngenta.bg/vegetable/saveti" блога на Синджента.

 За Syngenta в България

В сегашната си форма Синджента е сравнително нова компания, но историята ? датира от почти 250 години. Като приемник на Циба Гайги, Циба, ICI, Зенека и Новартис, Синджента със своето трайно присъствие, дава значим принос в развитието на земеделието в България от втората половина на XX век до днес. През 2008 г. фирмата основа своя собствена организация в България – Синджента България ЕООД. Днес Синджента е неразделна част от формулата за успешно и устойчиво земеделие в България с постоянно развиващо се портфолио и набор от иновативни продукти.

Екипът на Синджента в България и по света постоянно е в помощ на производителите както с качествени продукти, така и с експертни съвети и техническа помощ.

 

 

 

 

 

 

_

Агротехника, Животновъдство, Растителна защита

ДФЗ преведе 5,2 млн. лева първи транш по схемата за зимни пръскания

ДФЗ преведе 5,2 млн. лева първи транш по схемата за зимни пръскания

Петък, 01 Юли 2022

 Държавен Фонд „Земеделие“ (ДФЗ) изплати 5,2 млн. лв. (5 241 730 лв.) по схемата...

Реколта, Пазари, Цени

Цените на хляба са намалени с 20%

Цените на хляба са намалени с 20%

Събота, 02 Юли 2022

 Цените на хляба бяха намалени с 20% след приемането на нулевата ставка на ДДС...

Иновации, Обучение, Агросвят

ДФЗ вече издава електронни Удостоверения за особен залог

ДФЗ вече издава електронни Удостоверения за особен залог

Събота, 02 Юли 2022

Държавен фонд „Земеделие“ - Разплащателна агенция (ДФЗ – РА) информира земеделските стопани, кандидати по...


Наши партньори

За нас

"Агробизнесът" е издание, предназначено за собственици на агрофирми, мениджъри, експерти, производители, преработватели и търговци на селскостопанска продукция. Задачата, която си поставя списанието, е да помогне на българския агробизнес в усилията му да достигне високите европейски стандарти. Земеделието и хранителната промишленост в България да станат конкурентни на останалите страни, членки на Европейския съюз.